Hvad LU Juniorhold?


Holdet er for gymnaster i 6. til 10. klasse, der har lyst til at lave masser af gymnastik og som vil gøre en ekstra indsats inden for gymnastik, fælleskab og for at lave flotte opvisninger.

Vi lægger vægt på såvel gymnastikken, som på det at have det sjovt og godt kammeratskab.

Instruktørerne er klar med en masse oplevelser og udfordringer for alle, hvad enten du er nybegynder eller øvet gymnast. Du skal vælge rytme eller spring. Indenfor begge områder vil du blive udfordret i gymnastikkens ånd og du vil lære nye og spændende udfoldelser. Deruover skal alle lære fællesserier og andre indslag til det endelige opvisningsprogam.

Hvor mange træninger har vi?
Vi har en ugentlig træning på Lomborg Idrætsefterskole og så skal du være klar på ekstra og weekendtræninger. Derudover er der opvisninger og div. stævner, som vi deltager i.

Hvad kræver vi af dig?
For at kunne gå på LU Juniorhold skal gå i 6.-10. klasse. Du skal enten være træner, hjælpetræner eller gymnast på et andet gymnastikhold i en lokalforening. Vi forventer også, at du møder engageret op til alle træninger hele sæsonen og at du ringer afbud, hvis du er forhindret.

Så får du super kammeratskab, nye venner og en masser gode oplevelser.

Hvad koster det at gå på LU Juniorhold?
Det koster ca. 3.200 kr. for en hel sæson (sept.-april) fordelt på 2 rater. 

Bestilling af holdet til opvisning
Hvis man kunne tænke sig at få LU Juniorholdet ud og lave opvisning i sin lokal forening koster det 600 kr. + en lille forfriskning efter opvisningen.

Mere information eller bestilling af holdet, kontakt Mette Agger Weibel, 2119 0804.

Opvisning i Gråkjær Arene marts 2023

Grønt tema til det store DGI Juniorstævne i Vejle, som er obligatorisk.

Del siden